terrible, terrible news..

Idag har jag en fruktansvärd bekännelse! Tip of the day kommer att ta ett break på obestämd tid pga, ja, som Kurt (gammal samhällslärare) hade sagt det: pga ekonomiska orsaker! vi får se hur det blir och om vi återkommer!

Vi vill i alla fall tacka alla som har följt oss under vår ofantligt långa existens.

fly away! 


Yeah !

Kvällens partyoutfit blev inspirerat av veckans bio besök (läs längre ner), men istället för att bli en liten ”blå erik” tänkte jag utsmycka mig med lite blåa accessoarer.

 

Dagens tips är helt enkelt att med hjälp av lite vardagsinspiration och fantasi skapa en egen, tuff "look"!

 

See ya another day!

 

blå fluga

blå klocka

blå strumpa


Kioskvältare

Jag kom precis hem och till min förtvivlan insåg jag att jag missat dagens enda riktigt maffiga nyhet, nämligen premiärvisningen av skoj-skoj serien "Succéduon" med Anders och Måns!
Serien är baserad på de bådas egna liv och handlar om livet runt 30 och dess många missöden.

Den är uppdelad i 8 delar och den första gick idag 21:30 på SVT2 (skam på mig, lyckligtvis går det i repris).


Här kommer ett smakprov av parets gamla serie "Fråga Anders och Måns".


Definitivt värt att kika lite närmare på!


Butter up!

Nu har det blivit onsdag och Erik&Erik känner att dagar som denna bör livas upp för att just du ska få ut maximalt av skolan, arbetet (eller dagis?).
Därför har vi slagit våra kloka huvuden samman för att ge dig den ultimata vägledningen till lycka.
Dagens tips riktar sig främst till gymnasieungdomar och förrutom att ge ditt vardagliga, tråkiga, gråa liv lite mer rajtan-tajtan så ger det möjlighet att träffa en hel del trevliga människor.

Dagens tips är att hitta en trevlig kompanjon (i vårt fall Emma) och starta upp en förening (Alt. kan man även gå med i en befintlig, inte lika lattjo med det duger)!
Försök sedan få tag på en schysst föreningslokal och tillbringa dina raster på din egen fritidsgård!

Vi kan garantera er om att detta kommer liva upp er skoltid.

Find the motivation!Bild från vår föreningslokal


Blåa gubbar i vinterkyla !

Fullt medveten om att dagens tips inte är någon direkt nyhet för våra läsare tänkte jag ändå tipsa om filmen "Avatar".

Såg den på bio idag och även om det kanske inte var den bästa filmen jag sett så var det utan tvekan den snyggaste! Den enormt vackra miljön har gjort att jag forfarande såhär två timmar efter filmens slut önskar att jag var en liten blå gubbe som hoppade runt i djungeln! Good shit!

Något som gjorde mig sjukt glad under filmen var (förutom det fina sällskapet) tanken på hur framtidens filmer kommer hitta hem i våra hjärtan! kort sagt, filmen är värd att se !

hörs i gryningen!

Just a small town girl..

NU, har det blivit dags för Tip of the days första musik tips! Vi (Erik&Erik) har sedan länge haft en monstruös, ja till och med pyramidal passion för den amerikanska tvserien Scrubs!

En av anledningarna till vår förälskelse är som ni kanske förstår seriens soundtrack. Därför tänkte vi bjuda på en lista med de låtar som fallit oss i smaken allra mest! Här har ni så ni kan gotta er.

Bloggat och klart!

Gågging, ett schysst tidsfördriv!

Såhär precis innan vi återgår till vardagen efter julen och det nya årets alla tokigheter, tänkte vi uppdatera våra läsare med lite skojsiga ord! ”Språkrådet” har under året snappat upp 30 ”nya” schyssta ord.

 

Dagens tips är alltså att (förutom at dra ut på lite gågging) kolla in denna lista och låta er finna välbehag!

Sweet Feet !


Rock around the clock!

Idag kommer Tip of the day's allra första modetips. Nämligen en riktigt schysst klocka av märket Regal!
Klockan är av den större varianten med borstat stål och band utav imitationsläder. Den finns i flera olika färger, både på "ramen", urtavlan och bandet.

Bandet är rejält långt så förmodligen är det tänkt som en herrklocka, men den passar precis lika bra för flickor!

Ordinarie pris var 500 kr, dock så har det varit sänkt till 200 kr ett bra tag. Efter jul har jag märkt att de tagit tillbaks det ordinarie priset men istället satt 50% på det, alltså 250 kr, fulingar!
Senast jag kolla på Spiralen i Norrköping var det rätt så utplockat, har tyvärr ingen aning om hur det ligger till på andra ställen.

Right on!


Back to the future!

(Harmonisk kvinnlig röst) Är du en person som känner att du vistas utomhus med vänner alldeles för mycket? Har du svårt att ta det lugnt? Isåfall bör du lyssna på dagens tips.

Erik&Erik tycker att onlinestreaming är helskoj och en sida som har en plats i deras hjärtan är TV Shack!
Sidan ger tillgång till de flesta serier (med schysst kvalitet) och är perfekt innan du kryper ner under täcket.

Dagens tips är en helskön serie, Futurama, den har inte visats i sverige så mycket på sistone. Serien är en av Matt Groenings goingar och här kommer dess första avsnitt!

Titta och njut!

Matt Groening

C'mon Kitty!

Dagens tips får bli en riktigt schysst hemsida som når ut till alla målgrupper.
Nämligen http://www.catsthatlooklikehitler.com

Kolla in fliken "Best Kitlers" och låt dina sinnen vidgas!

Pacho!

My saviour

Vårat gemensamma "pluggande" avslutades idag och det blev dags för hemfärd. Det brutala snöovädret resulterade i mycket försenade bussar och groteska väntetider.

Efter att jag blivit överlycklig över att batterierna i min iPod inte var slut fick jag tiden att gå genom att lyssna på kamratens mycket underhållande spellista "Good shit".

Eftersom musiken idag blev min räddning kommer även dagens tips handla om detta!Tipset vänder sig till alla som äger en iPod touch, iPhone eller något annat i stil med detta.
Tip of the day att ni laddar ner "Spotify-appen" och sedan spara ni era 3 000 favoritlåtar offline för att sedan bara ge järnet! (spotify premium krävs dock för detta men det är utan tvekan värt det)
Puss och hej..

Design, eller vad ni nu vill kalla det!

Jag och min kompanjon Erik är lite nyfikna på vad ni tycker om vår design. Det vore himla roligt om ni kunde lämna en liten "kommentaris" så vi får veta!

Stay sweet !

En stor fet

Erik och jag (Erik) ligger något efter med ett maffigt skolarbete och vi lovade varandra att ägna lite tid åt det på lovet.
Efter en svidande men underhållande förlust med klassens korpenlag (innefotboll) fick vi idén om att tillbringa lovets tre sista dagar instängda med snacks, zelda, brasa och en gnutta skolarbete.
Såhär ungefär halvvägs in på detta (Erik: Vafan är det för något?) har vi ägnat ca 18 timmar åt zelda och ungefär 2 och en halv minut åt det grymt viktiga skolarbetet.

Våra "pluggdagar" blev inte riktigt som vi hade tänkt oss eftersom vi knappt kommit i närheten av en skolbok men en sak är säker, (konstpaus) vi är lyckligare än någonsin.

Så vårat första tips är att om du någonsin får chansen att stänga in dig med någon du tycker om, med en mysig brasa och en stor fet påse godis, gör det!


See ya!


Here we go !

Tip of the Day är bloggen som höjer stämningen i din vardag genom att tipsa om allt från roliga hemsidor till snygga sneakers.
Pojkarna bakom bloggen är två helt vanliga Erik&Erik från Norrköping.

Och vi tänkte komma igång med skriverierna så fort vi har snyggat till designen lite.


/ Erik&Erik


RSS 2.0